Sano Logo

Sano

A Sano céget - Sano Bruno's Enterprises - 1963-ban mindössze 4 alkalmazottal, egy munkagéppel és 3 termékkel alapította Bruno Landsberg, aki ma is a cég tulajdonosa. Közel 50 év tapasztalatával ma Izrael egyik legjobb - legismertebb - tisztítószer márkája a Sano. Az európai piacon több mint 10 éve van jelen, ismerik és szeretik Angliától, Hollandián át egészen Kelet-Európáig.
Jelenleg is saját fejlesztőlaboratóriumokban fejlesztünk és tesztelünk újabbnál újabb termékeket, a megszokott Sano minőségben.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél hatékonyabb ipari és háztartási termékeket fejlesszünk ki, miközben számos kihívással szembesültünk a fogyasztók igényeit és szükségleteit illetően. Nyitott gondolkodásunknak és termékeink kiváló minőségének köszönhetően sikerült a figyelem középpontjába kerülni a piac fontos ágazatainak problémáira irányuló újító megoldásainkkal. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos termékfejlesztésre és több termékünket nemzetközi szabadalom védi.

Termékeinket, melyek tisztító- és kozmetikai szerek, jelenleg 6 gyárban állítjuk elő. Gyártási folyamataink során az amerikai és európai elvárásokat - szabványokat szem előtt tartva, azokat figyelembe véve, a legkimagaslóbb technológiával, betartva a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat állítjuk elő a termékeinket.

 

Fogorvosoknak

Oral-B Szájápolás

Oklevél

Vevői promóció

Oral-B Szájápolás

www.energizerholidays.com