Maxell

Hitachi Maxell Ltd. az 1961-es alapítása óta az elektronikai ipar töltő és akkumulátor üzletágának vezető szereplője lett mind hazai mind külföldi viszonylatban. A cég osztályon felüli technológiával és fejlesztési eredményekkel büszkélkedhet ezen a két üzleti területen, és ennek köszönhetően a Maxell termékek az egész világon népszerűségnek örvendnek.

Maxell a töltők és akkumulátor alaptechnológiájának kombinálásával próbálja ösztökélni az új üzletek szerves fejlődését a mobil kommunikáció területén. “Hisszük, hogy a technológiánk és termékeink és szakértelmünk hozzájárul egy magasabb életszínvonal eléréséhez a földön.

Az erősségeink és az ‘Emlékezés és mobilitás” szlogenünk alapján tudatos reformok és újraszervezések ugyanakkor új lehetőségek átvételével visszük tovább az üzletet miközben egy megbízható és a társadalom által támogatott vállalat maradjunk mind a ma mind a jövő generációi számára.” A Maxell mindemellett nagy erőfeszítéseket fordít technológiai eszközökkel a termékei megbízhatóságának folyamatos növelésére.

Az általunk képviselt termékek:

Maxell DVD+R
Maxell DVD-R
Maxell Pendrive
Maxell MiniDV